1. تزئین الگو یا برگردان روی بهترین ظروف سرامیکی ایرانی محصولات سرامیکی
در انتخاب ظروف سرامیکی بهترین ظروف سرامیکی ایرانی نیز می توانید با توجه به دکوراسیون الگو انتخاب کنید. متفاوت تزئین الگوها حس کاملا متفاوتی از ظروف سرامیکی دارد. اگر می خواهید از فلزات سنگین اجتناب کنید، بهتر است خرید کنید
چینی سفید، پرسلن لعاب رنگی، رنگ لعاب، محصولات سرامیکی رنگ زیر لعاب که دارای محتوای سرب و کروم کم است.
2. با توجه به مواد اولیه انتخاب کنید
سرامیک ها دارای چینی استخوانی و چینی تقویت شده هستند. اگر به کیفیت توجه ویژه ای داشته باشید، توصیه می شود چینی استخوانی بخرید که شفافیت بالا، سبک وزن و برداشت آسان دارد.
اگر کودکانی در خانه هستند، بهترین ظروف سرامیکی ایرانی ظروف چینی تقویت شده ممکن است یک انتخاب عالی برای شما باشد. پس از افتادن روی زمین به سختی شکسته می شود.
3. ظاهر را رعایت کنید
ابتدا به کل بدن نگاه کنید تا ببینید آیا لکه یا سوراخی روی سرامیک وجود دارد یا خیر. در صورت وجود عیوب آشکار، که برای آن تمیز و زیبا نیست
نمای پرسپکتیو بهتر است آن ظروف را با ظاهر کامل و بدون عیب انتخاب کنید. محصولات سرامیکی با خار، لکه یا حتی ترک بر روی سطح ممکن است منجر به سرریز شدن لعاب شوند که برای ظروف غذاخوری مناسب نیست.
05.jpg
4. مقایسه کلی و تجربه ظروف سرامیکی
هنگام انتخاب ظروف سرامیکی، توصیه می شود که هماهنگی کار و مواد را با هم مقایسه کنید. در صورت هماهنگی کیفیت خوب و زیباست. هنگام انتخاب یک مجموعه کامل از محصولات سرامیکی، باید لعاب و رنگ هر قطعه را ببینید که آیا سطح، براقیت و سبک یکنواخت، متناسب و هماهنگ است.
وزن کردن آن در دست و بهترین ظروف سرامیکی ایرانی احساس بافت آن به تصمیم گیری در انتخاب کمک می کند. برای ترکیب مجموعههای مختلف میتوان از ترکیبها و ترکیبهای مختلف قطعات استفاده کرد. ظروف سرامیکی با کیفیت بهتر، قطعات و لوازم جانبی آن پس از مونتاژ به خوبی مطابقت دارند. چند بار ضربه زدن به محصولات چینی، صدای ترد به معنای کیفیت خوب است، در حالی که صدای مات یا خشن به معنای پایین تر است. هنگام انتخاب ظروف چینی با تزئینات طلایی و نقره ای، آن را با دست پاک کنید و اگر درجه بالایی داشته باشد، پژمرده نمی شود.
5. انتخاب با توجه به پایداری حرارتی بهترین ظروف سرامیکی ایرانی
سعی کنید یک ظروف غذاخوری با مار بهترین ظروف سرامیکی ایرانیک شناخته شده انتخاب کنید که پایداری حرارتی نسبتاً خوبی داشته باشد. هم دمای پایین و هم دمای بالا پایداری حرارتی خوبی دارند و ظروف غذاخوری با پایداری حرارتی خوب عمر طولانی خواهند داشت.
03.jpg
پس از انتخاب ظروف، نکاتی برای تمیز بهترین ظروف سرامیکی ایرانی کردن محصولات سرامیکی در زیر آمده است.
1. ظروف تازه خریداری شده را می توان به مدت 2 تا 3 ساعت در سرکه خیس کرد تا مواد مضر در لعاب حل شود. اگر تغییر قابل توجهی در رنگ وجود دارد، باید دور انداخته شود.
2. چینی رنگی را هرگز نباید در مایکروویو گرم کرد.
3. از ظروف سرامیکی برای نگهداری طولانی مدت مواد غذایی اسیدی و آب میوه، شراب، قهوه و سایر نوشیدنی ها استفاده نکنید. از آنجایی که هرچه ظروف سرامیکی حاوی مواد غذایی یا نوشیدنی اسیدی بیشتری باشد، دمای آن بالاتر می رود، راحت تر حل می شود.
آزاد شدن سرب برابر با عوارض سمی و جانبی افزایش میزان انحلال سرب است.
- ۰۰/۱۲/۰۹